2018-10-02
感覺自己係日系少女嘅幸福Pancake 🥞😛💕(只係因為食日本pancake而用上日本化妝品😆).排隊👯♀️由於新開張,本身話嘅遙控拎飛因為太多人所以都係要直接排隊🤦🏻♀️大約排左2.5hrs,人龍不斷😭.坐外面係未開放嘅🙅🏻♀️至於裹面影唔影到靚相都好睇坐唔坐到卡位💁🏻♀️如果坐係長枱位就難d影到靚靚打卡相🤢.幸福班戟🥞💕$108榮升我最愛嘅pancake no.1😆!!個蛋香真係超級重!!佢有應有嘅空氣感soft得來裏面有少少溶溶地既蛋漿咁😚所以唔會食都好似冇食過咁樣😂而呢個pancake主要係加上蜜糖同埋上面個cream係獨有嘅芝士慕絲😚好奶滑🤤.朱古力香蕉班戟🍌🍫🥞$123Pancake都係一樣,但由於人手製作,其中一塊好似硬dd但都依然好食😽不過加上朱古力醬同pancake我就覺得有d太甜,中意前者多d🤓.製作過程同埋餐牌💕
排隊👯♀️
坐外面係未開放嘅🙅🏻♀️
幸福班戟🥞💕$108
榮升我最愛嘅pancake no.1😆!!
朱古力香蕉班戟🍌🍫🥞$123
製作過程同埋餐牌💕