2022-03-18
menu唔算多選擇 但都幾抵食嗌咗幾樣一齊shareMac & cheese bites $68為咗依個依嚟之前空肚講宵夜見一姐介紹表面香脆 一啖咬落去 入面係滿滿嘅Mac and cheese好幸福🦦好好食🥺芝士味香得嚟又唔太漏同埋有蕃茄醬中和一個人食晒5粒都唔係大問題🦦Pizza & Tots Combo $70Spicy pepperoni 餅底有啲乾有啲硬😂not bad geh~但無乜特別Tots份量都幾多😂正正常常質素啦好在有得加芝士粉同garlic powderSalted caramel peanut butter milkshake $78comfort drink🥺aka卡路里之選🥲花生醬好濃厚 仲食到啲花生粒lunchtime嚟飲 重新上電咁😂暫時無咗blue Monday嘅感覺(維持咗2個鐘左右😶🌫️如果唔係好depressed嘅話兩個人share一杯應該已經夠飲得多 難免有啲飽同有啲膩😂每人$100左右 就可以食到滿滿嘅幸福
為咗依個依嚟之前空肚講宵夜見一姐介紹
Pizza & Tots Combo $70