2020-05-06 332 瀏覽
一直都想懲罰嘉寶漢堡 出名黃得黎食物又平靚正🙌🏻🙌🏻上星期終於去咗食喇😍由於餐廳座位唔多又多人幫襯 我地大約等咗30分鐘左右先有位🕗漢堡選擇好多 有齊牛🐮、雞🐔、豬🐷、蝦🍤、羊🐑,仲有素漢堡🥬🌱款式新穎😆 雖然係即叫即整 但店員都好有效率所以都唔會話要等好耐先有得食👍🏻💦.// 🍔 黑松露芝士牛堡 $50+ 套餐 $15 (配薯格+飲品🥤) //呢個係店內最受歡迎漢堡之一😮 當然要試試佢😆經烘過嘅麵包軟身得黎外皮帶微脆😋醬汁份量亳不吝嗇💦💦滿滿嘅黑松露混合沙津醬 味道獨特👍🏻手打牛肉漢堡扒頗厚身 但肉質略嫌乾身薯格係新鮮炸起夠曬香脆 份量豐盛🤤.// 🍔 日式芥辣蝦堡 $42+ 套餐 $20 (配蕃薯條🍟+飲品🥤) //呢個蝦堡有驚喜 真係有幾隻蝦喺入面🍤🍤🍤🍤 蝦肉仲好厚身彈牙😍不過芥辣醬偏淡 鐘意食辣嘅小編表示如果芥辣味濃烈啲會更好😜粗切蕃薯條一樣係新鮮炸起 帶濃郁蕃薯香 口感香脆👍🏻😊.💬 總結:總括黎講嘉寶漢堡係一間高質良心小店💛 價錢親民得黎食物又有返咁上下質素🥰 佢嘅漢堡單買平至$30左右都有 CP值高❗ 有時想食下平嘅港式burger又唔想幫襯金拱門嘅話 嘉寶係一個唔錯嘅
一直都想懲罰嘉寶漢堡 出名黃得黎食物又平靚正🙌🏻🙌🏻
薯格係新鮮炸起夠曬香脆 份量豐盛🤤
不過芥辣醬偏淡 鐘意食辣嘅小編表示如果芥辣味濃烈啲會更好😜
粗切蕃薯條一樣係新鮮炸起 帶濃郁蕃薯香 口感香脆👍🏻😊
💬 總結:
總括黎講嘉寶漢堡係一間高質良心小店💛 價錢親民得黎食物又有返咁上下質素🥰 佢嘅漢堡單買平至$30左右都有 CP值高❗ 有時想食下平嘅港式burger又唔想幫襯金拱門嘅話 嘉寶係一個唔錯嘅選擇喔🥳