2018-03-06 175 瀏覽
雖然住係觀塘區,但係都好少去附近食飯,今日就同屋企人去左龍門冰室食飯🙈🙈我地七點半左右去到,都唔算好多人,我地四個人,啲waitress都好好咁專登arrange個卡位比我地坐得舒服啲😚餐廳選擇好多,我地揀左好耐先揀到食咩😋叫左個黑松露薯條做小食,雖然黑松露味唔算好重,但係勝左啲薯條炸得脆卜卜又熱辣辣,又唔會太油膩,好味😋另外就叫左個椒鹽雞翼,個雞翼椒鹽味好重,啲肉仲好juicy🤤不過就咁食就有少少太咸🙈兩個扒餐都好大份!!一個人真係食唔晒🙈仲要啲肉質都幾嫩🙈好抵🤤身為黑松露控緊係要點個黑松露意粉🙈個意粉好多菇好多汁!!!!😍😍好大份好多食到好滿足,不過黑松露味再重少少就perfect😆
餐廳選擇好多,我地揀左好耐先揀到食咩😋
2018-02-28