2020-01-18
話說十年都唔出一次旺角!因為覺得旺角好逼人,食野又難等位😖😖😖但今日要出去旺角買野,結果就同個frd search下有咩平靚正,最緊要快而且又易有位既地方😂😂😂結果搵左呢間泰國泰廚。一落天橋就到果然條路線都易行😆去到門口勁多人,嚇左一嚇。點知我地兩位,就等左5分鐘有位!十分完美。入到去,佢有好等2-4人枱同時又有一兩張大枱比人share用,而且仲有兩層。今晚真係勁呀,食到想死。兩個人食泰菜又想食多少少款式係會食死😂😂😂我地叫左青咖哩雞,蒜蓉包,一個肉碎炒飯,細既小食拼盤,最後仲叫左椰青。同埋佢做緊優惠,加$1有得叫一款野。我地簡左椰汁糕。真係飽到上心口😂😂個蒜蓉包勁重味,極推介。$28有6大舊😍😍😍但兩個人食真係好飽。佢表面有好多好似蒜蓉既膏狀野!真係勁入味😍另外,個肉碎飯比出面一般餐廳辣dd,好鬼死正!!!話明香辣肉碎炒飯緊係辣d野味d😍😍😍不得不提,好欣賞佢唔似出面餐廳,叫串燒要半打半打咁叫。呢到可以一串一串咁叫!仲要只係$12串!真心平民價😍最後埋單唔洗$300!我仲見到佢個牌寫11am-4am嘩!咁下次夜左要搵野食真係可以再黎食😆😆😆
結果搵左呢間泰國泰廚。
最後埋單唔洗$300!
我仲見到佢個牌寫11am-4am
嘩!咁下次夜左要搵野食真係可以再黎食😆😆😆