2016-05-12 979 瀏覽
今日同朋友去完跑馬拉松之後,個人又累又餓!梗係想搵D好野食填飽個肚啦!於是就衝左出旺角,搵d平靚五既放題!講到好野食,當然唔少得創興廣場啦!呢度每逢晚上就會勁多人排隊搭LIFT上樓食野。今晚我地都唔例外~ 簡左一輪,最後同朋友都選擇左韓舍!聞名已久,但一直都未試過。上到去,見到間野都真係幾大間,而且仲坐滿哂人~好熱鬧啊!等左唔夠5分鐘,侍應已經安排好位置比我地。間野的確裝潢得好舒服,好新淨!最重要係座位夠哂闊落,一大班人一起食韓燒放題都唔怕會逼坐低之後侍應同我地點著個爐,我地就梗係出去拎野食啦~由於有得燒野食既關係,我地都毫不客氣咁拎左好多肉類,有肥牛,牛柳粒,雞腎,魷魚等等~樣樣都新鮮,而且醃得好美味,以呢個價錢黎講,質素真係唔差,絕對岩哂中意食肉既朋友們黎! 至於海鮮類方面,我地仲叫左條秋刀魚,嘩!條條咁勁大條!多春魚都好新鮮~毫不馬虎,更加要讚既係,由於我地一直都係燒野既關係,往往好容易令到件衫有一大陣煙味,或者頭髮都成陣味。但呢度每張台都特別安排左一個小煙囪,可以抽哂D油煙出去唔會令到成間店都烏煙瘴氣! 如果唔中意食燒野既朋友,呢度亦有好多吸引既小食,同埋甜品~選擇多都食唔哂~

如果唔中意食燒野既朋友,呢度亦有好多吸引既小食,同埋甜品~選擇多都食唔哂~哈哈 有炸春卷,泡菜,麥樂雞,仲有又足料又好味既熱狗~
甜品方面,呢度都整得好精緻,賣相十分討好,有麻薯,棉花糖既蛋糕:)
食左咁多野,兩個人埋單都只係390幾,真係又平又正!下次同成班中學同學黎聚會,一定會再黎呢度!