2015-06-02 4012 瀏覽
野食味道都ok好味,特別係手卷即叫即造,我叫了蟹棒手卷,啲紫菜上碟時仲好脆,蟹棒剛剛炸完配合蛋黃醬和超脆紫菜在外面一齊食,外脆內暖咬落去好有口感,蛋黃醬甜甜地和剛炸過的蟹棒配合食起來感覺完全唔油膩,我覺得幾好味,還有另我覺得好食的美食仲有金菇牛肉卷,肉卷啲醬汁甜甜地帶小小鹹和肥牛一齊食好野味,肥牛唔算太肥,師傅切得啲肥牛夠薄好易入口,其實豬肉串燒都係用同一醬汁,豬肉燒完都仲好林和這特別的醬汁一齊食好好味,其實其它串燒都好好味,好有在居酒屋食串燒的感覺,但可惜我掛住食冇影相。其它方面食物落單後都好快送到,放題最好係連beer都任叫任飲,最後仲有雪榚食大滿足,埋單每人百零蚊落樓感覺好底,食到好滿足!值得比高啲分數👍🏻👍🏻👍🏻😋😋😎,
蟹棒手卷
金菇牛肉卷