2010-06-15 9 瀏覽
搬左位第一次去感覺上比之前舒服左同大左d waiter 都無之前咁得人驚 (雖然應該都係同一班人! haha)今次無影相, 因為食慣左, 無乜特別, 唔記得左影餐湯同餐包對我黎講都幾重要兩樣都ok~ 紅湯唔會太淡太酸之類, 正常o既餐湯!至於個扒, 今次叫左肉眼同西冷肉眼好淋~~ 都不錯, 但無乜肉味西冷就有咬口d, 肉味強d~~ 睇個人喜好揀啦!d扒default 係6-7成熟左右, 唔鍾意o既要記得同佢講你要幾成熟佢唔會問你第尾d 服務出左名唔係特別好我o個日唔小心講左句"哇, 勁生~~"但我係ok 的, 只係mention 下, 個waiter即刻望住我,,,,,,,,,,, 勁驚!但點知佢竟然係話, "如果你想熟d, 我幫你拎入去再整"雖然佢都有d粗魯, 但我知佢係善意的!真係估唔到~~~ 嚇得我呀呢個價錢, 其實佢d 扒餐都係我食過暫時最喜歡o既一間當然同扒房d 牛扒比, 梗係無得比啦!同埋佢個量真係好大塊!! 女仔應該兩個人食都ok如果唔太大食的話
搬左位第一次去
感覺上比之前舒服左同大左
今次無影相, 因為食慣左, 無乜特別, 唔記得左影

餐湯同餐包對我黎講都幾重要
兩樣都ok~ 紅湯唔會太淡太酸之類, 正常o既餐湯!

至於個扒, 今次叫左肉眼同西冷
肉眼好淋~~ 都不錯, 但無乜肉味
西冷就有咬口d, 肉味強d~~ 睇個人喜好揀啦!

佢唔會問你

第尾d 服務出左名唔係特別好
我o個日唔小心講左句"哇, 勁生~~"
但點知佢竟然係話, "如果你想熟d, 我幫你拎入去再整"
雖然佢都有d粗魯, 但我知佢係善意的!
真係估唔到~~~ 嚇得我呀

呢個價錢, 其實佢d 扒餐都係我食過暫時最喜歡o既一間
當然同扒房d 牛扒比, 梗係無得比啦!