2013-10-25 712 瀏覽
七點鐘行過太子突然想食番D Heavy 少少既晚餐, 跟住就諗起第尾牛扒。上到去都已經有7成入座, 坐低都係叫番個肉眼扒食下啦, 6-70蚊, 有湯有包有餐飲。上菜時間都可以, 落完order轉個頭就黎湯同餐包, 包係暖的, 食落都軟熟。叫左個羅宋湯, 味道都幾好。飲完湯後, 過左十分鐘度, 主菜上場, 侍應係上菜前已經幫我倒左汁落去, 彈到周圍到係, 好在彈我唔到, 即刻拿住張餐巾擋住, 搞到我手忙腳亂, 本身佢d枱唔大張, 個扒放埋黎, 真係好易就彈中, 呢度唔係幾好。講番件扒, 夠大件, 但係就好似老左少少, d薯條又唔好食, 一望落去就覺得油, 呢d應該叫左油條, 其實應該係處理既問題, 又唔見其他扒房d薯條會咁。整體黎講, 6-70蚊有咁大件扒算係咁, 鍾意大件又唔想花錢可以係度用餐既。
2013-10-22