2009-08-31 12 瀏覽
]呢間restaurant由佢係openrice出現之後一直都好想搵機會試~但去過幾次都見到門口排晒長龍, at least要等兩版紙的籌先入得去~所以決定晏晝去搏下會唔會咁多人~下午3點幾去食都係等15-20mins jei~所以各位要去呢間搵食就最好晏晝去~我同男朋友兩個叫左4樣東東:1) 水牛cheese pizza: 佢係四樣食物中我最鐘意ge! 熱辣辣的pizza令芝士更濃郁入味,而且$28一個pizza邊度搵呢? 2) 墨魚麵: 呢個都值得一試ge~普遍出面食ge墨魚麵係用色素染上去, 呢度ge意粉真係用墨魚汁煮~不過意粉味道淡左d~ 可以再改善一下~4) 蝦沙津: 佢用自家千島醬混入沙律, 呢個salad無咩特別ge, 但係用來做前菜刺激下胃口都唔錯ge選擇~5) 蒜蓉法國田螺: $20有6粒, 都幾抵下~ 同出面食開有d唔同, 味道有少少奇怪~整體黎講~環境服務都唔錯, 價錢真係好平民化~抵食而且食物質素都幾好!如果佢再開多d分店咁就好喇~
所以決定晏晝去搏下會唔會咁多人~
下午3點幾去食都係等15-20mins jei~
所以各位要去呢間搵食就最好晏晝去~

我同男朋友兩個叫左4樣東東:

如果佢再開多d分店咁就好喇~
2009-08-23