餐廳: 胡同
資訊:

今日天氣好好 風和日麗同關係友好嘅工作顆伴慶生絕對係一個啱嘅選擇慶幸打去book 到window seat 見到lunch menu 幾抵玩每人$198點菜方式係揀3個前菜,2個主菜同一個面/飯/餃子佢會按人數去配合相應份量share意外地我地兩男一女去食 已經夠飽唔使再加嘢食lunch menu 上得四樣嘢需要加錢upgrade完全唔覺得被焗upgrade嘅感覺 但係一見有鮑魚仲要加$18就有好難抗拒首先前菜點左松露鮑魚(每人加$18),椒花口水雞同玫瑰茶素鵝賣相係好精緻仲要面對住亳無阻擋嘅海景食鮑魚真係好爽 素鵝都幾好食 入口腐皮有陣煙熏味再黎近鏡 鮑魚味道濃郁勝在無比松露蓋過素餃皮薄清新 宮保鱈魚(每人+$48)辣味適中朋友們大贊好食最後有tofu panna cotta豆腐布甸做甜品😍正
今日天氣好好 風和日麗

同關係友好嘅工作顆伴慶生絕對係一個啱嘅選擇