2021-05-22
2092 瀏覽
今次其實已經係第二次嚟食啦!對上一定大約喺2019年左右!今次真係好好運氣 因為唔會曬 坐喺窗邊位置就剛剛好啦!可以好好咁飽覽維港風景我仲記得上次係好曬㗎!價錢方面都仲係好優惠$228 set lunch! 對比之前都係加咗少少錢咋!所以平時如果想搵個好地方食午餐!值得試試呢度!💕加上北京道1號 28,29樓都係睇維港景不錯地方!但平日真係好少人!所以都坐得好舒服!今次已經比上次多人,上次直頭包場添呀!😆 唯獨比較唔係咁好嘅地方就係洗手間就好恐怖 爆光超級暗 仲有好多古舊擺設 感覺有啲陰森!不過純粹個人睇法睇住呢個咁靚嘅風景 真係好正頭盤有可以下3款椒香口水雞 👍味道就有啲辣 因為本人不太辣啫玫瑰茶薰素鴨👍👍口感有輕微酸甜 食落好開胃鴨鬆春卷👍食嚟都有好香嘅鴨肉味 非常鬆脆宮保蝦 有少少似咕嚕肉嘅甜酸醬做法 另外有少少椒麻味道 開胃另加$38 點咗乾椒沙薑牛柳牛柳好鬆軟 👍👍👍松露蛋白雞粒炒飯口感好好 炒得好靚 手絲鴨肉炒麵 其實係炒烏冬面 味道比較咸咗少少甜品 豆腐奶凍 芒果布丁味道ok間中嚟食吓week day lunch set 不錯喺呢度可以用咁優惠嘅價錢嘆午餐勝價比好高🤟🤟🤟
睇住呢個咁靚嘅風景 真係好正
頭盤有可以下3款