2022-07-24 437 瀏覽
📍江戶壽司秀江戶壽司秀分別有三間分店,旺角丶尖沙咀丶黃埔,今次就嚟咗黃埔分店試吓因為上次經過見到門口裝修好靚 😙,佢哋嘅價錢其實好親民,唔好俾人門口嘅裝修嚇親,Lunch set 最平由$118起已經有交易,我今次就試咗一個精選壽司10貫,Omakase有$480/$680/$980 選擇,呢個價錢性價比好高‼️‼️,全日供應晏晝同夜晚一樣價錢,想知係咩就繼續留意睇落去啦👇 不過提大家一樣嘢唔同分店嘅餐牌同價錢都唔一樣,所以大家要注意 ⚠️—————————————-————全部套餐都會均有👅味噌湯丶沙律丶蒸蛋丶北海道自家製牛奶布甸—————————————-————👅 精選壽司10貫 $198時令鮮魚3款 / 中吞拿魚 / 赤身 / 油甘魚 / 赤蝦 / 北寄貝 / 墨魚 / 玉子整體嚟講我覺得好唔錯,壽司飯嘅溫度啱啱好,魚生都好新鮮,我覺得較為出色嘅係中吞拿魚丶赤身丶燒紅衫魚,中吞拿魚啱啱好又唔會太膩,又啱啱可以入口即溶👍,當然梗係唔夠中吞拿魚肥,但係魚味好重,其他貝類都好鮮甜,整體嚟講呢個色係值得一試抵食,$198呢個價錢食壽司郎都要啦但如果唯一要講嘅我覺得係師傅唔夠熱情🙈,如果佢清
📍江戶壽司

全部套餐都會均有
👅味噌湯丶沙律丶蒸蛋丶北海道自家製牛奶布甸
👅 精選壽司10貫 $198

但如果唯一要講嘅我覺得係師傅唔夠熱情🙈,如果佢清楚講明每一件壽司嘅名稱就會更加好
👅 美國牛肉釜飯 $168

呢個係我朋友叫嘅我試咗少少🤏,我初頭仲笑佢喺呢啲地方叫個牛肉飯😂😂,但點知嚟到又OK喎,買相仲要超靚,牛肉好淋好有咬口又有牛肉味,中間仲會有隻蛋可以撈飯,整體來講呢個飯都好食,但係我相信無乜人會喺呢度叫牛肉飯囉 🙈
—————————————-————
環境 - 同朋友傾偈約會一流高貴而不失禮的地方,餐廳環境極度舒服尤其是係黃埔分店因為啱啱新開,