一輪價錢💲: $118好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.3/5環境🗾: 3.3/5性價比🥢: 4.3/5回頭率😚: 3.3/5-當個個都去食挽肉的時候,其實荃灣都有間類似的漢堡扒店,格局一樣,都係圍住坐係個爐前面望住店員整的。平日lunchtime去到稍微等左一陣就入得啦!位置唔多,大概只有20個。套餐只有$98/$118選擇,睇下你想要咩口味的漢堡扒。第一次去梗係要三種口味個一ga la!-漢堡扒用黑毛和牛同澳洲和牛搓成,但食落牛味唔係好濃郁,只係正常漢堡扒的味道🤔按壓落去都有肉汁咇出來既😌漢堡扒煎得焦脆,入面肉質唔會太實,合格的。但要突圍而出應該要靠個醬汁,芝士同辣🍅,我比較鍾意番茄味,酸酸甜甜中和到肉的膩。同埋佢的茄醬都算有層次,係有香草味+微微辛香,越食越開胃🤩-另一隻芝士就比較睇得。淋上芝士醬後,店員會即場係你面前刨芝士落舊肉到,畫面相當吸引😛但芝士醬味道唔濃,係靠面頭的芝士碎帶啲鹹香,呢個味道一般般。-呢個價錢都合格既。沙律、湯、同飯一般。漢堡扒一定要配飯食先得!另外想講講d餐具係有d污糟🙈 未book到挽肉就食呢個頂住先啦!- #piggyfoodiein荃灣
一輪
價錢💲: $118