招聘中
月薪 (面議)
$12,000-$15,000
月薪 (面議)
2014-11-30 586 瀏覽
收工接到肥髀電話!話想食壽司!最方便係壽司外賣店!快靚正!店在火車站內,面積好細,但人流好多,比錢要排到出門口!雪櫃一半放盒裝壽司,一半放自選壽司!店內人多,連轉身都無位!攞個膠盒揀壽司,肥髀同表妹都唔多要求,只要三文魚同飛魚子,另外要嘅北寄貝就無!只有刺身!揀多件黃金魷魚比自己!揀好去排隊比錢,都有5個人在前面,不過店員好爽手,客人都散得好快,可以八達通比錢,免卻找贖,速度仲快,9件壽司只比一包芥辣同豉油,比較少,好在屋企仲有!返到屋企大家一齊食!壽司獨立包裝!我各食一件,飛魚子卜卜脆!軍艦紫菜已淋,但味道ok!三文魚新鮮,唔會好薄!黃金魷魚卜卜脆,魷魚煙韌!唔錯!壽司可以平平地一餐!

壽司可以平平地一餐!
自選壽司
2014-11-29
10 分鐘 (外賣自取)
$10 (其他)