唔好以為價錢貴就一定好食,價錢平就唔好食,薩莉亞已經好多年了,有些店好似將軍澳新都城仍然是排住隊等入座。今次食大角咀呢間,雖然野食冇將軍澳那間美味,但以這麼平價來說仍要推介。我最鍾意食佢嘅雞翼,好味,周打魚湯雖然只是$12一客,但料都很足很美味,甜蝦沙律🥗雖然有很多蝦仔,不是很出色,不過以$24的價錢可以有甘多蝦已經唔錯👍🏻,甜品香濃朱古力冰雪蛋糕🍰,賣相不高級但味道好。以前去親必食肉醬多利亞,是美味的意大利飯👍🏻👍🏻,但cheesecake 上次食過,芝士味唔夠濃😅平嘅貴嘅只耍好味就ok啦!雖然很多人已食過,但都再值得讚,因為呢個世界一有好多人都好慳架嘛。而且能夠食到又平又好味嘅野有邊個唔鍾意呢😀