火鍋隨意門

Hotspot
餐廳: 火鍋隨意門
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-06-22 464 瀏覽
✈️如果日本、法國、土耳其、中國,你最想去邊度旅行呢?🌟「火鍋隨意門」就可帶你四國遊,一解旅行癮啦!呢度嘅環境裝修好特別,有唔同國家嘅主題分區,我之前就去過日本嘅櫻花房間,所以今次就坐熱氣球去土耳其,感受一下民族風情!🥢火鍋湯底每款都各具特色,火鍋配料選擇多,連擺盆都好精美養眼,價錢又合理,最重要質素高!仲有機師服務員,貼心招呼周到,食得享受好滿足!🔥鴨血麻辣湯鍋($168)一上桌已經仙氣飄飄,點左小辣,味道香濃唔會太咸,火鍋配料豐富,鴨血的份量很多,感覺食極都唔完咁!🐮本地牛頸脊($268細)估唔到份量咁充足,而且肥瘦適中,油脂呈雪花狀,入口牛味濃郁,軟嫩多汁,絕對新鮮!🦪日本廣島蠔($98)肥嘟嘟嘅廣島蠔,入口滑溜溜,鮮甜多汁好味道,包你食過返尋味呀!🐷豬頸肉($58)雀籠嘅造型配襯玫瑰花嘅形狀,賣相已經心心眼,粉紅色薄薄一片,口感軟滑爽彈。🥬蔬菜拼盤($78)有齊8種新鮮蔬菜,陣容鼎盛,包括有淮山片、萵筍片、蓮藕片、蕃茄、木耳、娃娃菜、油麥菜,款款都爽口清甜,超抵食呀!
✈️
如果日本、法國、土耳其、中國,你最想去邊度旅行呢?

🌟

🥢

🔥
鴨血麻辣湯鍋($168)

🐮
本地牛頸脊($268細)

🦪
日本廣島蠔($98)

🐷
豬頸肉($58)

🥬
蔬菜拼盤($78)
  • 本地牛頸脊
  • 蘋果木煙燻手切牛頸脊