2011-02-15
又係我, 例牌mo相>__< 希望食評搭夠啦 師徒一行十人開左一圍台 阿姐服務非常有禮, 十分有善, 去得呢間都係老街坊, 一般外人如我都未聽過呢間野一般酒菜菜席, (供12位用) 由於有2位臨時不能出席, 所以我地為食10人團, 真的係食到包包包包包希望mo忘記啦, 菜色如下:燒味拚盤 : 幾好幾好, 我本人mo咩研究, 覺得咪燒味Lo腰果炒蝦仁 : 好食, 好有火侯, 蝦好彈牙, 好大, mo腸, 洗得乾淨, 腰果好脆, 好熱^_^酥炸什菇盒子 : 正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!好耐mo食過d炸野係真係辣嘴家Lo!!!真係好好食, 我怕熱氣都食左2件沙律丈墨魚丸扒西蘭花: 好好食, 不過why會墨魚丸?魚翅更 : 咪魚翅更的味道lo, 值得一提, 佢地d野真係好熱, 不像坊間的名牌食府, 半溫不熱, 至憎家啦鮑魚時菜 :^_^ ok ar~酒席例牌清蒸大斑 : um...如果d肉可以再嫩一D咁就very good la~炸子雞 :食唔哂ar >__< 肉唔會好老, 都唔錯啦, 以呢間酒樓黎講我覺得真係唔錯, 值得一試~反 + e面: 我選
師徒一行十人開左一圍台
希望mo忘記啦, 菜色如下:
沙律丈墨魚丸扒西蘭花: 好好食, 不過why會墨魚丸?
鮑魚時菜 :^_^ ok ar~酒席例牌
反 + e面: 我選左反>__< 好正ar 有汁+雞肉+D菜的,
((((呢個套餐應該仲有2個送的....但我卻忘記了>__<))))))
值得一試~大家可以去試下佢其他菜, 感覺應該唔錯~我一定會再幫親的^_^