2018-10-15 780 瀏覽
之前聽朋友說過這間人氣放題,就趁爸爸生日一家人去慶祝吧~- 話明極上帝王水產當然一開始就要試下佢哋嘅魚生啦! 刺身有15款可供選擇,應有盡有,而且非常新鮮~ 讚讚! 👍👍👍 - 壽司和手卷是我食過多間放題之中最多選擇! 有我最喜歡的火焰三文魚腩壽司。驚喜的是有黑松露壽司! 肥美的魚生片上放上黑松露,超級野味! 還有多款軍艦/卷物/手卷等等。每款都各有特色!- 炸物也是不少得~ 款式超多選擇! 自己比較喜歡食炸蠔,炸薯絲蝦,炸牛奶,炸芝士,還有炸榴槤波! 雖然有點熱氣,但真是好食到停唔到口。- 熟食也有很多款,炒海鮮,串燒,粥粉面飯都有。爸爸叫了一碗蟹粥,佢話好鮮甜。而我就叫了一碟黑松露炒飯,呢個真係必叫~ 其實嗰時已經好飽不過我竟然食咗大半碟! 黑松露超香呢~ - 燒物我自己就最喜歡燒廣島蠔,新鮮肥美! 還有芝士蝦黃金沙律船,這個好好味好開胃! 還有燒羊架/鰻魚/牛舌等都好好味。最後當然要食燒菠蘿啦~-飲品/甜品方面都多款可供選擇! 因為我們一早已經book枱,店員話book枱客人可以有movenpick雪糕做甜品,而且還有其他多款雪條/雪米糍可供選擇。食完大量炸物燒物可以降降溫☺總括
之前聽朋友說過這間人氣放題,就趁爸爸生日一家人去慶祝吧~

總括來說這間食物選擇超級多,食一次冇可能全部食曬,而且全部都是卡位,坐得好舒服,所以一定會再去!

2018-10-14