2008-01-26 5 瀏覽
上星期六去完東涌食完晚飯後見都係8時左右, 就同老闆去埋尖沙咀既d-mop買埋褸先回家啦...咁買完野又有2hrs既free parking咁當然唔好浪費, 所以2條友仔又行左去糖朝一心一意食甜品啦...其實我都好耐無去過糖朝, 記得以前都只係有糖水供應, 不過宜家既糖朝就好似粥粉麵飯點心都有得供應好多元化..不過多元化又唔代表食物水準可以保持..今次去完就有點令我失望.2個人叫左一個楊枝甘露配雪糕; 芒果豆腐花, 同埋唔知咩鬼柑桔紅豆糕, 我個楊枝甘露就真係麻麻地, 我覺得許留山仲好味過去, 豆腐花亦唔見得特別香滑啦, 至於個紅豆糕係3個之中算係最正架啦...又無咩服務可言仲學人收茶錢加一p.s...不過當晚真係好多人, 我地10時左右走人外面已經大排長龍真係威水.