2019-04-22
終於到咗復活節梗係要食番餐好嘅就開始 約咗閨蜜出嚟尖沙咀食飯行街,見到美麗華呢間都近burgeroom 有超多好評😳😳睇相勁靚!! 二話不說就揀咗佢😎今日係公眾假期所以冇得嗌餐,不過我哋本身都想食芝士薯條(跟餐冇得轉), 所以就直接買咗芝士旋風薯條配兩個漢堡,仲嗌咗雞翼添😆 呢度係坐低咗揀好嘢食,再自己埋counter落order畀錢,不設加一服務費😁但佢又會送餐喎!! 讚👍👍👍鮮蘑菇牛肉漢堡 $90漢堡扒相當juicy,一啖咳落去d肉汁噴曬出嚟!! 生熟程度啱啱好,一啲都唔鞋又唔會過熟, 加埋蘑菇蕃茄同埋蔬菜!!! 非常高質😎😎軟殼蟹漢堡 $108嘩巨型軟殼蟹呀!!!!就算開咗邊都仍然大食到連個包都冚唔曬🦀 第一次食軟殼蟹burger,原來都幾襯喎! 雖然味道相對比牛肉漢堡嘅味道淡, 但係蟹身夠厚食落都係啖啖肉😋😋正!我哋兩個人share兩個漢堡店員好細心上枱嘅時候已經幫我哋切開咗兩份🤗芝士旋風薯條 $52🧀🍟旋風薯條做得好幼身, 淋上左半溶芝士,簡直令人回味無窮! 芝士控必點!!!而且份量比想像中多,2個女仔share就啱啱好😋😋蜜糖辣雞翼 $50呢度嘅小食唔算多,我哋就揀咗雞翼🐔
鮮蘑菇牛肉漢堡 $90
軟殼蟹漢堡 $108
芝士旋風薯條 $52🧀🍟
蜜糖辣雞翼 $50
呢度嘅小食唔算多,我哋就揀咗雞翼🐔雞翼煎香至金黃色, 蜜糖味比較重。只係極少辣(唔係好覺😂)就算唔食得辣嘅朋友都可以試下😝