K小姐美食分享💛—太耐太耐無出美食文喇🤩今日就要同大家分享呢間位於 #尖沙咀 #k11musea 既 #도제 @doje255 喇😍—呢間店鋪主要係賣🇰🇷韓式巨型腐皮壽司🍣配上唔同既韓式餡料,到底有咩好推薦😍定係期望太高失望而回😟即刻為大家介紹喇🥳🥳🥳—本身對於腐皮壽司都難以抗拒既K小姐黎講,望到一件件漲卜卜既爆餡腐皮壽司更加係流晒口水😋🤤「도제」壽司一共有1️⃣6️⃣款口味供選擇,今日我就試左4️⃣款高人氣既腐皮壽司🍣—1️⃣雪花肥牛 💰3️⃣8️⃣-價錢偏高,採用韓國🇰🇷牛肉製造,面頭鋪滿parmesan cheese🧀 多左一份鹹香,牛肉味唔算濃,微微失望😢—2️⃣芝士辣雞 💰3️⃣2️⃣-雞粒好有心機,每粒都炸過保持到脆卜卜既口感,食落似迷你版既甜辣炸雞🍗芝士味唔突出,整體偏乾—3️⃣泡菜炒豬肉 💰3️⃣2️⃣-有驚喜🤩同平時食既辣炒豬肉飯係一樣既味道,份量亦都唔少,泡菜保持爽口,辣味適中—4️⃣蟹棒明太子 💰3️⃣2️⃣-呢個好好味呀😆明太子既微辣配上蟹棒肉好滿足,加上脆卜卜既魚籽同芝士好豐富,味道好夾,大推🥰—壽司飯都好有心機,帶有麻油香味之餘,仲混合左原粒黑白芝麻,香氣兩倍升級🤩🤩🤩可惜今次有兩件人氣產品都稍為遜色😟但係鍾意食腐
K小姐美食分享💛

1️⃣雪花肥牛 💰3️⃣8️⃣

2️⃣芝士辣雞 💰3️⃣2️⃣

3️⃣泡菜炒豬肉 💰3️⃣2️⃣

4️⃣蟹棒明太子 💰3️⃣2️⃣

壽司飯都好有心機,帶有麻油香味之餘,仲混合左原粒黑白芝麻,香氣兩倍升級🤩🤩🤩可惜今次有兩件人氣產品都稍為遜色😟但係鍾意食腐皮壽司既你都絕對值得一試架😋😍

📍 DOJE (尖沙咀)
尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-14號舖

味道😋:3/5
價錢💰:2/5