2017-11-04 46 瀏覽
呢間餐廳真係好出名,中意食漢堡嘅都一定會聽過。所以一於去潮聖啦餐廳俾人感覺好Rock,同埋都好有美國風。而座位都非常舒服,既有美國快餐店感覺,但又不會很急趕。食漢堡、炸物又點可以唔飲野呢?點了杯鮮炸橙汁。非常新鮮,香香的薄荷葉在面,非常清新。主角出場了!點了份龍蝦漢堡。龍蝦漢堡,勁多龍蝦肉夾係入面,真係好正!而且份量非常大,一個burger兩人份量都得。漢堡有沙律醬,另外龍蝦肉都好大件,啖啖肉真係好彈牙好吸引!加埋蕃茄、菜令到漢堡好鮮味,再加入埋龍蝦味,一流!小食點了一份香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬。炸到香脆嘅雞皮唔會好乾,而且咬落去嘅肉都好嫩滑。重點是單骨可以食得好方便。配上蜜糖芥末非常清新。另一款小食是薯餅配藍莓醬。估唔到一份有咁蟹薯餅仔,雖然味道上唔算好特別,不過配藍莓醬就真係好少有,所以都好特別

小食點了一份香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬。