餐廳: Story Steak & Pasta
資訊:

2018-01-22 96 瀏覽
遠征到元朗搵朋友食飯,地鐵站出行無幾步路就到呢間西餐廳,連住呢區既人都推薦,所以都抱好高期望入面啲裝修好有FEEL,簡單得黎不失情調點完餐,好快就送上忌廉磨菇湯同多士餐包磨菇湯非常濃郁,啖啖足料,餐前暖一暖胃感覺良好多士烘得剛剛好,一點蒜香味,薄脆既口感,不錯招牌手打安格斯牛肉漢堡見佢係招牌野,唯有點黎試下一上枱就令我心心眼,頂唔順牛肉上面舊芝士半溶狀態咁,好吸引同朋友share,切開左一人一半牛肉既味道好出,好濃,配搭脆脆既面包同芝士煙肉,爆星伴碟既薯條又粗又大條,熱辣辣剛炸起係最好食中間既沙律菜都好新鮮,中和左下食漢堡既內疚感焗意大利芝士肉醬千層麵令人完全忘記減肥事業既邪惡存在平時唔多食千層麵,以前睇加菲貓時經常都好想試但出面既千層麵又貴又唔好食,話明千層但食落一啲層次都無今次朋友推薦,一試就回不去底下係一層層寬面,肉醬,芝士咁鋪排好肥好肥但食落好幸福餐飲凍檸茶呢間西餐廳仲要免加一平民價錢高質食物享受,尤其個漢堡高質過我食過既好多專賣漢堡店會再黎試其他野
遠征到元朗搵朋友食飯,地鐵站出行無幾步路就到呢間西餐廳,
連住呢區既人都推薦,所以都抱好高期望

入面啲裝修好有FEEL,簡單得黎不失情調
忌廉磨菇湯和烘多士
點完餐,好快就送上忌廉磨菇湯同多士餐包
磨菇湯非常濃郁,啖啖足料,餐前暖一暖胃感覺良好
多士烘得剛剛好,一點蒜香味,薄脆既口感,不錯
招牌手打安格斯牛肉漢
招牌手打安格斯牛肉漢堡

見佢係招牌野,唯有點黎試下
一上枱就令我心心眼,頂唔順牛肉上面舊芝士半溶狀態咁,好吸引
同朋友share,切開左一人一半
牛肉既味道好出,好濃,配搭脆脆既面包同芝士煙肉,爆星
伴碟既薯條又粗又大條,熱辣辣剛炸起係最好食
中間既沙律菜都好新鮮,中和左下食漢堡既內疚感

令人完全忘記減肥事業既邪惡存在
平時唔多食千層麵,以前睇加菲貓時經常都好想試
但出面既千層麵又貴又唔好食,話明千層但食落一啲層次都無
焗意大利芝士肉醬千層麵

今次朋友推薦,一試就回不去
底下係一層層寬面,肉醬,芝士咁鋪排
好肥好肥但食落好幸福
餐飲凍檸茶

呢間西餐廳仲要免加一
平民價錢高質食物享受,
尤其個漢堡高質過我食過既好多專賣漢堡店
會再黎試其他野