2023-01-07
朋友公司搬咗寫字樓,剛剛係餐廳樓上,今晚收工就約我去試試😁😁餐廳🍴以優雅簡約設計,氣氛不錯,店員服務好friendly🥰🥰STARTER~ 青芥末牛油果三文魚籽蟹肉多士$88份量都幾多,有三大塊脆脆多士,蟹肉清甜,三文魚籽增加口感,青芥末的香,牛油果🥑的creamy及新鮮沙律菜,前菜一流。MAIN COURSE ~ 芝士乳酪醬法式焗原隻春雞$208大家要留意,這度菜式係即叫即焗,需要大約四十分鐘左右,不過我同朋友傾吓計唔多覺😁😁春雞焗得好香,外皮脆卜卜,肉質嫩滑,配合芝士乳酪醬令到雞肉更加好味😋CREPE~芒果熱情果忌廉班戟卷$78(+$10 VANILLA ICE CREAM)班戟卷蛋香味濃,配上酸酸甜甜的芒果🥭熱情果等,開胃又好味😋配埋雲呢拿雪糕,Perfect👍👍DRINK~ Chocolate$38 ~ Flat white$38靚靚的拉花,飯後的咖啡不能少😁😁
STARTER
~ 青芥末牛油果三文魚籽蟹肉多士$88
MAIN COURSE
~ 芝士乳酪醬法式焗原隻春雞$208
CREPE
DRINK
~ Chocolate$38
~ Flat white$38
靚靚的拉花,飯後的咖啡不能少😁😁