2022-03-20 7 瀏覽
今晚又係我食拉麵嘅時間,呢間拉麵鋪喺旺角,既然冇得堂食我就買外賣返屋企食啦呢間拉麵鋪做緊外賣八折,計落真係幾抵食,餐牌方面,主要有幾款拉麵,仲可以揀湯底可以揀豚骨濃湯或豚骨清湯,清湯仲可以揀醬油味或鹽味,仲有就係可以追加自己嘅配料,整一個屬於自己嘅拉麵我就叫咗以下食物特選拉麵:呢個有1.5倍叉燒,炙叉燒,兩塊大紫菜,仲有糖心蛋添,首先要讚下佢個包裝,湯同埋紫菜都用保鮮紙封好攞到屋企都唔會倒瀉同淋晒,飲到濃濃嘅豬骨湯味,叉燒真係超大塊,仲要係用火嚟燒過嘅,豚肉味超濃,糖心蛋就梗係做到流心嘅效果啦肉食愛好者拉麵:呢個直頭有三倍叉燒,仲有角切叉燒,同樣有糖心蛋,呢個角切叉燒口感好豐富,仲要一啲都唔靭,啱晒我呢個食肉獸炸章魚丸:估唔到呢度都有章魚燒,梗係帶返過嚟試吓啦,章魚燒外皮都好薄,仲食到入面唔少嘅章魚粒,夠晒足料

我就叫咗以下食物

2022-03-15