2017-11-16 40 瀏覽
哩間cafe完全被人低估左佢既實力👿D野食真係好好味!又大碟又抵!環境又大!叫左個芝士焗西蘭花 蜜糖雞翼 咸牛肉芝士玉子燒 同個黑機露雜菌意粉(包埋湯同沙律) 加埋都係$200蚊埋單! 真係又大碟又抵食!仲要野食係真係好味!坐得好舒服!坐位好闊!佢個芝士焗西蘭花好多芝士 勁濃味!完全食落係拉絲!蜜糖雞翼焗得岩岩好 吾會膿 d肉又入哂味!簡直👍👍 最推介哩度既玉子燒!!整到好實 食落吾會散開! 好香蛋味同芝士味濃! 配埋出前一丁 飯或者意粉 同埋1d炸物!如果女仔 一個人都食吾哂啊!相反個套餐就比較細份 但係料超足! 擺耐左d粉整埋一舊都一樣咁好味!佢配既羅宋湯係辣架!同出面好吾同!但感覺更加正宗!一間CP值超高既觀塘cafe
哩間cafe完全被人低估左佢既實力👿
D野食真係好好味!又大碟又抵!環境又大!

2017-11-14