餐廳名字非常有趣 位處山林道有間cafe 到底 「喺到做乜」? 原來餐廳簡約設計 白色主調 有上下兩層 是約三五之己朋友輕鬆暢聚的好地方 Dinner Set包餐湯+沙律+主菜+餐飲 更可以半價加配小食 非常經濟🥣🥗是日餐湯配以麵包脆脆 而沙律也非常精緻 以玻璃樽盛載 醬汁另上 喜歡加幾多由自己決定 🍝波士頓龍蝦配白松露忌廉手工扁粉 $158白松露味很香濃 意粉口感煙韌 非常掛汁龍蝦半隻及原隻蟹鉗啖啖肉 並加了蟹籽芝士予以烹焗意粉更以三色椒及菇類伴炒 顏色及營養滿分 份量十足🍖燒烤醬美國豬梅肉拼北海道元貝 $198燒烤汁酸甜開胃 豬梅肉煎得煎香 元貝雖然是炸 但依然嫩口而伴菜有綿滑紫薯泥 超甜粟米及什菇 份量定能讓你棒腹而回🍹餐飲可選凍白桃烏龍及熱紅茶😋🍨Berry Croffle $68餐單有幾款甜品蠻吸引決定叫一款滿足一下甜品胃藍莓及草莓酸酸甜甜 Croffle 酥脆 配上大大球雲呢拿味雪糕 冷熱交融非常好吃不枉我留肚吃這甜點 大推

🍝波士頓龍蝦配白松露忌廉手工扁粉 $158
白松露味很香濃 意粉口感煙韌 非常掛汁