2016-07-27 331 瀏覽
一年得一次嘅生日就咁畀餐dinner毀咗 無諗過咁難食 因為平時見到出面會排晒大隊咁所以無諗過咁難食 見餐牌又影到啲食物幾靚btw有貼窗卡位又唔畀我哋坐 有啲失望Dinner餐牌叫咗A3 B2 11號餐各一A3同11號包埋蘑菇湯 已經算係最好味嘅啦A3 菠蘿芝士蕃茄飯 啲飯嚟到已經凍凍哋 真係好硬我屋企人平時係飯桶嚟嘅 居然都剩咗五分一食唔落去 佢話實在太硬驚個胃唔舒服不過杯凍奶茶幾好飲 好似冰鎮奶茶咁喎B2 炸蝦蛋飯 啲飯又係凍嘅 炸蝦有三隻 頭1隻都算唔錯 第2同第3隻有啲霉霉哋杯熱檸茶加咗兩三包糖之後味道可以接受11 炸雞石頭窩飯 啲飯係熱嘅 但係硬到唔係人食咁 不如唔好叫石頭窩飯啦 叫做石頭飯好過啦 真係同食石頭無分別 仲有得好少醬汁 炸雞都還好 只係愈食愈硬 杯凍檸茶都唔知咩味嚟嘅二百幾蚊三個人 你話貴咩又唔係真係貴不過真係唔值囉原本想食下環境 你連入面都唔畀我坐 又係咁趕我哋走係咁行嚟收嘢 仲要我窩飯根本係未食晒 入面仲有幾舊炸雞同飯 咁都過嚟話要幫我收下佢 服務Byebye 食物質素byebye ps見到有人食waffle 賣相幾靚 味道就唔知喇 原本我係想食all da
所以無諗過咁難食 見餐牌又影到啲食物幾靚

炸蝦有三隻 頭1隻都算唔錯 第2同第3隻有啲霉霉哋

杯熱檸茶加咗兩三包糖之後味道可以接受

二百幾蚊三個人 你話貴咩又唔係真係貴
不過真係唔值囉

ps見到有人食waffle 賣相幾靚 味道就唔知喇 原本我係想食all day breakfast但原來dinner menu係無嘅 咁點解仲叫ALL DAY breakfast嘅···
A3 炸蝦蛋飯
B2 菠蘿芝士蕃茄飯