2015-10-31 404 瀏覽
今日媽咪放假同佢去行下街,去到屯門市廣場就去左食baby cafe,之前食過一次覺得幾好食,所以再食。  今次叫左南瓜汁鯖魚意大利飯同拿破崙意粉。南瓜汁鯖魚意大利飯好好食呀,個飯唔係好水又唔係好杰,撈埋d 南瓜汁好香好好味呀!  個鯖魚燒得好香口,咬落去有口感,唔係得好少肉,個皮仲係脆既。  啱啱係日本返黎,食完搞到我好掛住日本d 魚魚呀!拿破崙意粉就普普通通無咩驚喜,酸酸地幾開胃既。  有雞肉、青椒、火腿等等。意粉食落去唔係好淋淋,仲硬硬地,最中意硬硬地既意粉。  成個意粉整得幾入味既。如果要加野飲、湯或者沙律要每樣力d 錢咁,所以我地無叫到,不過佢有個自助既area,可以自己係果度斟,幾好。 媽咪一開始見到d 野食黎覺得份量得好少,但食食下其實又幾多,哈哈!  下次會試下呢度d 晚餐。
 今次叫左南瓜汁鯖魚意大利飯同拿破崙意粉。

啱啱係日本返黎,食完搞到我好掛住日本d 魚魚呀!
南瓜汁鯖魚意大利飯
拿破崙意粉就普普通通無咩驚喜,酸酸地幾開胃既。
 成個意粉整得幾入味既。
拿破崙意粉

下次會試下呢度d 晚餐。
2015-10-26
南瓜汁鯖魚意大利飯