2014-02-24 666 瀏覽
屯門好似開左好多日本食肆,但講到拉麵店又好似唔係好多!如果要食好食既拉麵又要出到尖沙咀或銅鑼灣!好遠呀!所以,屯市既武骨就特出啦~!開左差唔多一年,食過幾次,水準都係咁好!!今次試翻佢最出名既黑武骨豚角拉麵同炸雞(信用卡優惠送嫁),整體唔錯!首先,黑湯低(炒過既長蔥及黑蒜!即係重口味!)味香,質地濃厚及滑口!麵條既質地都偏硬,而果條豚肉雖然偏瘦但一D都唔”鞋”,份量夠大。所以加上炸雞食完好FULL呀!(其實有時食好多好食既拉麵店唔知點解D麵都好似唔係好多咁既?)總之,我大力推介黑武骨豚角拉麵啦!!!!而炸雞,就係呢排睇韓劇睇得多!去到邊一見到有就忍唔住ORDER左!但佢完完全全俾到驚喜我!!炸得岩岩好!啖啖肉,又唔會有油利感!!!正!相信我日後一想食拉麵就一定會諗起武骨~~~
相信我日後一想食拉麵就一定會諗起武骨~~~
2014-02-23
用餐優惠