2018-06-19 994 瀏覽
五月尾個時,係朋友口中得知屯門開咗一間新酒店,咁當然第一時間想去試吓啦。即刻約朋友第二日去食,點知去到先發現原來冇自助餐食,有少少失望,不過侍應推介佢哋嘅晚市套餐,見到有最鍾意食嘅牛扒,我依啲食肉獸梗係唔客氣啦,最緊要佢嘅價錢都算係合理既,仲有頭盤湯同埋甜品,平過出邊好多餐廳,以酒店來講價格一流,我見到餐廳都好爆人下,我諗下次都要訂位先得,以咁嘅價錢,真係值得推薦比朋友。唯一想講嘅,係見到員工唔係好夠,見到佢哋跑來跑去好似就快死咁樣都幾辛苦下。希望會請多啲人,咁樣服務就會更加好,當然而家已經好好。最後我同朋友一人點左一個晚餐,佢叫羊我就叫牛,整體來講都算係幾好食嘅,環境方面呢,我就覺得啲音樂就唔係咁好聽有啲煩擾。而且無風景睇,可能因為工業區啦。不過有張桌球枱對於屯門來講都算係幾新鮮。員工都算係幾友善下,個男侍應除左主動推薦我哋主菜有咩好食,有咩好飲,仲幾細心見到我朋友有少少凍,主動問我地需唔需要調位同主動比杯暖水我哋,算係令我幾suprise。下次可以試吓同一大班朋友過嚟食嘢同玩嘅。
下次可以試吓同一大班朋友過嚟食嘢同玩嘅。

2018-05-26
  • 晚餐牛扒