2016-09-28 4006 瀏覽
兩條友慶祝週年紀念,去左屯門市揾食,經過牛一,醒起已經好耐無打過邊爐啦!一於食佢啦!星期二晚上8點拎飛,都好多人等,可見有反一定人氣啦!等左一個鐘終於等到啦,餓到個肚都凹左。。。入座前要先選食乜肉同湯底先。我地->特級日本和牛、豚肉,蕃茄濃蝦湯入座後好快有人送黎湯底,兩盆牛肉,一盆豚肉,跟住就可以自由拎野食,限時90分鐘,即刻沖去拎菜同飲品先。場肉有兩大個食物bar,都係菜,麵,同丸,同熟食,無乜特別,普通野,最開心係有海帶結食飲品就汽水機,茶包,雪櫃有紙包飲品,清熱酷,啤酒自助拎醬汁推薦:黑蒜油醬油同芝麻醬湯滾起即刻食碟肉先,個人覺得係貴d叫和牛,但真係好食,肉嫩!愛肉者可嘗試!可惜我地兩個都吾係好大食。。雖然可無限refill,但最終只食左4碟(戰鬥力太弱)吾記得講個湯Tim!個湯底只係ok,聞有蝦味,但無蝦味,下次再試其他食到尾,當然要食反兩杯乳酪,有原味同哈密瓜,我就食曬兩款,喜歡原味多d,配料都多選擇,只係可惜,可能夜啦,有好多配料都變左幾合一(例如棉花糖個格被混入椰果,可可片)食到肚由凹變凸離場,埋單加一600幾離場,可再食

我地->特級日本和牛、豚肉,蕃茄濃蝦湯

飲品就汽水機,茶包,雪櫃有紙包飲品,清熱酷,啤酒

自助拎醬汁推薦:黑蒜油醬油同芝麻醬

食到肚由凹變凸離場,埋單加一600幾離場,