🎍🥀🌷🌸🧧大時大節放假,心情輕鬆,當然日日食好野😽。係屋企附近瘋狂掃貨後,經過錦華這間新開無耐的牛太,肚仔🥁🥁打鼓決定一試。餐廳裝修行🎎🎏日式風格,柔和簡潔,座位舒適。放題有幾款套餐可選,今次我們點了特上⚫️黑毛和牛餐@$629+10%人。4人用餐,有2個燒爐,不用打架🤭。一坐下,店家就上了一碟5款的和牛🐂,然後就自由發揮。⚫️毛和牛質素雖然不算超頂級,但都算牛味濃郁、入口軟滑,封門柳是我的至愛💕。海鮮有芝士蠔、青口、鹽燒大蝦和帆立貝,蠔比較腥,大蝦反而肉質鮮甜。重要既事 講3️⃣次,千萬不要錯過x3️⃣,❇️⚫️黑毛和牛火炙壽司,實在太美味!1️⃣0️⃣0️⃣🤤連吃6件還不夠🤭✔️🥬🍅沙律菜都擺得整齊,十分新鮮!燒牛舌,薄薄的,易燒又好味🤤飲品選擇多,汽水、清熱飲品、日啤和酒精飲品等。 ⚫️毛牛特上餐還可飲生啤,啤酒配燒肉,簡直絕配😈!甜品選擇就較少……店員上菜快,知道老人家動作比較慢。其實啤酒是自助斟,都仍然十分樂意幫我爸斟生啤,仲要攞埋上枱,服務態度好主動,👍細心🤝🫶。讚❗️整體這間餐廳環境舒適,食材都豐富,服務態度好,雖然價格貴一點,但下次會再來。☺️開開心心又一餐,人生得意須盡歡,跟家人食餐飯 就是一份簡單的
🎍🥀🌷🌸🧧大時大節放假,心情輕鬆,
當然日日食好野😽。
係屋企附近瘋狂掃貨後,經過錦華這間新開無耐的牛太
,肚仔🥁🥁打鼓決定一試。
一坐下,店家就上了一碟5款的和牛🐂,然後就自由發揮。

🥬🍅沙律菜都擺得整齊,十分新鮮!

燒牛舌,薄薄的,易燒又好味🤤

飲品選擇多,汽水、清熱飲品、日啤和酒精飲品等。
⚫️毛牛特上餐還可飲生啤,啤酒配燒肉,簡直絕配😈!
甜品選擇就較少……

☺️開開心心又一餐,人生得意須盡歡,
跟家人食餐飯 就是一份簡單的幸福 🧧🎈🥳