2023-07-02 140 瀏覽
🇭🇰屯門高質一人一鍋火鍋放題【牛摩】🥘晚市極品美國牛小排盛放題 $349有六個餐6️⃣同八個湯底選擇8️⃣壽喜燒(附鮮雞蛋一隻🥚):濃郁嘅日本醬油香氣,十足地還原日式風味,加上甜度適中配搭唔會偏甜!另外期間限定博多美人骨膠原啫喱雞白湯:超萌牛摩造型,可愛又好味打卡一流,加上清香雞湯味又夠補身😘🐂極上美國牛小排牛小排好濃厚牛味,肉汁都偏鮮味入口即化,同時配合湯底都唔會搶味,令你食落去口感層次滿分!🐂SRF 美國和牛大大件嘅美國和牛,偏重肉質口感,食落咬口感覺不錯,每一單口都滲出香濃牛味!仲有牛舌🐂口感爽口彈牙,肉味都足夠新鮮,份量大細都切得剛剛好,一口一件都係一個好選擇!🐙海鮮方面都有好多種類,半殼扇貝/墨魚滑墨魚滑新鮮手打夠晒彈牙鮮味,吸收埋湯底嘅精華就完美!仲有其他好味嘅有一口芝士🧀同番薯仔🥔醬爆瀨尿牛丸⚫️章魚燒丸子🟠任食自助區:蔬菜🥬飲品🥤甜品🍦壽司🍣爆谷🍿️可以拎,真係可以話包羅萬有!📍牛摩+ (屯門時代廣場) (屯門)屯門屯隆街2號#屯門時代廣場 南翼3樓21號舖
🇭🇰屯門高質一人一鍋火鍋放題【牛摩】

🥘晚市極品美國牛小排盛放題 $349
有六個餐6️⃣同八個湯底選擇8️⃣

🐂極上美國牛小排

🐂SRF 美國和牛

仲有牛舌🐂

🐙海鮮方面都有好多種類,半殼扇貝/墨魚滑
墨魚滑新鮮手打夠晒彈牙鮮味,吸收埋湯底嘅精華就完美!

📍牛摩+ (屯門時代廣場) (屯門)
屯門屯隆街2號#屯門時代廣場 南翼3樓21號舖