2022-05-12 285 瀏覽
#pb食在屯門屯門台式熱炒🇹🇼為排版而出🤪 呢間位於屯門置樂嘅咖啡店呢排成日搞搞新意 之前變身台式熱炒店😋 不過最近見佢又轉左Menu 變左台法Fusion菜 幾特別😍 店內外都充滿田園風 大約有6-7張枱👍🏻.最新Menu請去Openrice 呢個餐冇左架啦 大家參考下好啦🤪 當時去有幾款台式套餐 由一人餐到四人餐都有 價錢$128-$668不等😋🔹二人前E餐($388)🔸精選前菜 - 醃牛蒡🍱🔸不死三杯雞🐣雞肉口感幾滑 味道唔算好濃😋 我覺得可以再辣少少🤪🔸蒜泥蚵仔🦪有6粒蚵仔 而且咁大粒蚵仔真係好過分😍 配蒜泥食味道好香、好濃😋🔸鳳梨蝦球🍤份量都幾多👍🏻 鳳梨幾juicy 好食😋 蝦球味道偏淡🤪🔸阿嬤滷肉飯🍚幾香👍🏻 不過滷肉份量唔算多🤪🔸台色炒米粉🍜呢個炒米粉份量都好多 而且炒得幾乾身😋 不過略嫌鹹左少少😐🔹伯爵珍珠奶茶🧋夠大杯😍 伯爵茶底夠香👍🏻 珍珠煙韌適中😋🔹洋人咖啡☕呢款咖啡係特飲🤪 唔好問咖啡師係咩 佢唔會話你聽🤣 上枱先知係Creme Brulee Coffee 味道幾香😍 咖啡味夠濃👍🏻.整體✨ 食物質素不過不失 唔算好驚喜🤪 不過勝在幾抵食 呢款二人餐3個人都夠
#pb食在屯門
屯門台式熱炒🇹🇼

🔹二人前E餐($388)
🔸精選前菜 - 醃牛蒡🍱
呢個炒米粉份量都好多 而且炒得幾乾身😋 不過略嫌鹹左少少😐
🔹伯爵珍珠奶茶🧋
夠大杯😍 伯爵茶底夠香👍🏻 珍珠煙韌適中😋

🔹洋人咖啡☕

整體✨ 食物質素不過不失 唔算好驚喜🤪 不過勝在幾抵食 呢款二人餐3個人都夠食👍🏻 而且佢不時轉Menu 幾有新意🥰

茶聚
屯門青善街28號康景花園地下1號舖