2019-02-09 288 瀏覽
打電話book位個時都問清楚會唔會有個隻公仔湯底,個時話一定有只係無得選擇,甘諗落都無咩所謂啦純粹打打卡始終食物質量先最重要,之後到左之後佢直接攞個煲過來,問完佢話今日原來無,當堂扣左好多分啦,之後開始叫刺身個d個質量都令人滿意ge,但下一刻就當場嬲左囉,第二張枱有個隻公仔湯底,立即問個經理咩一回事啦,佢可以話個枱係最後一隻囉 ,甘係咪應該俾左我先我來先過佢地成個鐘,之後個經理態度勁差完全唔想認有責任,借d椅差開個話題問我地要唔要生蠔個d,我想講我半個鐘之前落左單總未來囉,都無心情同佢嘈,唔會來第二次。總體就係食物質量可以但選擇少賣相差,員工態度一般,不會再去。