以前有排好𝐡𝐢𝐭 𝐀𝐓𝐔𝐌既𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐭 今次黎呢度試下佢地既𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫🍹每道菜既賣相都好精緻 黎到一定要試下佢地既鹹蛋黃𝐱豆腐雪糕🍨 特別得黎又幾好味~✿ 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐩𝐮𝐬 • 𝐬𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐢𝐧𝐤 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐩 • 𝐚𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐧 𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨 𝐨𝐫𝐳𝐨 $𝟐𝟎𝟖呢個望落好似𝐫𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨既原來係米型粉黎都幾得意 好似意粉既𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐫𝐞上面既烤八爪魚食落好軟稔 咬落唔會覺得靭上面仲有塊墨汁脆片🦑✿ 𝐏𝐚𝐧 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐬𝐞𝐚𝐛𝐚𝐬𝐬 • 𝐥𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐩𝐞𝐚𝐫𝐥 𝐛𝐚𝐫𝐥𝐞𝐲 • 𝐬𝐞𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐭 𝐦𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐮𝐞 $𝟐𝟎𝟖鹹既薏米飯真係第一次食本身麻麻地薏米糖水既我又幾鍾意(꒪˙꒳˙꒪ )薏米飯上面有兩塊煎鱸魚上面仲有啲細細塊既海鹽蛋白霜✿ 𝐒𝐚𝐥𝐭𝐞𝐝 𝐞𝐠𝐠 𝐲𝐨𝐥𝐤 𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦 $𝟖𝟖超開心~第一次食鹹蛋黃雪糕!!🍨鹹蛋黃味好濃 𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭𝐥𝐲就係傳統月餅入面嗰餡既味道黎側邊仲有兩塊豆腐雪糕同黑糖腐皮( ˘͈ ᵕ ˘͈ ) ✿ 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐟𝐫𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐝𝐨 $𝟒𝟖呢杯接骨木花𝐱燒檸檬𝐱蜜糖既𝐦𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥都幾𝐫𝐞𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠🍋不過薑味都幾重 鐘意薑

呢個望落好似𝐫𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨既原來係米型粉黎
都幾得意 好似意粉既𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐫𝐞
上面既烤八爪魚食落好軟稔 咬落唔會覺得靭
上面仲有塊墨汁脆片🦑

鹹既薏米飯真係第一次食
本身麻麻地薏米糖水既我又幾鍾意(꒪˙꒳˙꒪ )
薏米飯上面有兩塊煎鱸魚
上面仲有啲細細塊既海鹽蛋白霜

超開心~第一次食鹹蛋黃雪糕!!🍨
鹹蛋黃味好濃 𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭𝐥𝐲就係傳統月餅入面嗰餡既味道黎
側邊仲有兩塊豆腐雪糕同黑糖腐皮( ˘͈ ᵕ ˘͈ )

✿ 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐟𝐫𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐝𝐨 $𝟒𝟖
不過薑味都幾重 鐘意薑味既朋友應該會幾鐘意