2021-01-19 510 瀏覽
同朋友晏晝去尖沙咀搵嘢食,行下行下發現有間新cafe,見佢價錢都幾平,又有想食嘅意粉,一於入去試下新野😋間舖真係細細地,不過啲staff service 幾好,仲會介紹下有咩好食😆Staff 推介嘅芫荽意粉,芫荽愛好者表示一上菜已經嘩!!正啊!每啖入到口都係濃濃嘅芫荽味🥰🥰而且加咗花椒油落去,好有川菜嘅感覺,配意粉又出奇地夾喎😌第二樣就係肉醬意粉,本身都無乜期望,因為食嚟食去都係咁㗎啦~ 點知,呢個肉醬意粉竟然俾到驚喜我😍 個汁唔係出面茄膏加水咁,呢個真係咬到一粒粒蕃茄,超級真材實料,酸酸甜甜咁,好開胃🤩而且無遮咗啲牛味,意粉硬到適中,整體嚟講好高質!估唔到小店都咁高水準,睇到佢晚市menu都係100內咋,抵食到🥺希望快啲開番晚市,可以試埋佢啲牛🥸