小篇👧🏻去左位於尖沙咀《Time Park Lounge》新派酒吧西餐廳,門口係落地庫,一進入餐廳時,牆上掛滿了舊式的藝術品裝修好有華麗舞臺feel,有個大舞臺可以現場live band,一路聽歌一路食嘢好chill😌. 同朋友叫左一個dinner set,小食同🍻😋🅣🅞 🅢🅣🅐🅡🅣 ⭐餐湯有驚喜好好飲‼️,磨菇忌廉湯入口口感柔滑,滋味濃郁,好喜愛。⭐廚師精選沙律沙律有各種新鮮的蔬菜,搭配芝麻調味醬,非常清爽健康,上面仲有幾塊火腿,味道好夾。🅜🅐🅘🅝 🅒🅞🅤🅡🅢🅔🍽 ⭐海膽汁海鮮意大利飯誠意滿滿的意大利飯,用的是新鮮海鮮魷魚帶子,再加上海膽汁煮成的意大利飯,味道非常濃郁和甜美,令人回味無窮。⭐英式炸魚薯條炸到金黃色的魚肉搭配焦脆的薯條,係一道傳統的英國美食,但最令我意想不到的事,比我食過的更好食,炸粉好薄,咬落好酥脆,魚肉超級鮮嫩滑溜多汁。🅓🅡🅘🅝🅚🫖 ⭐Rainforest士多啤梨藍莓Mocktail,好清爽解油膩感,鮮榨果汁。

🅣🅞 🅢🅣🅐🅡🅣
⭐餐湯

廚師精選沙律

🅜🅐🅘🅝 🅒🅞🅤🅡🅢🅔🍽
⭐海膽汁海鮮意大利飯

⭐英式炸魚薯條

🅓🅡🅘🅝🅚🫖
⭐Rainforest

士多啤梨藍莓Mocktail,好清爽解油膩感,鮮榨果汁。