呢間餐廳個經理的態度,真的要用不知所謂黎形象。我們一家三口去食飯,去到門口唔打招呼,黑面都算,當佢心情唔好。坐低叫野食,我地三個人,叫左兩個餐,加一份主食,落單個waitress係nice的。剛好係附近小朋友買左件cake,想食飯前吃。個女經理就沖過黎指住個小朋友罵,語氣係用呼喝的態度話!我地呢度唔準食外面既野,你收翻埋佢!個態度同眼神惡劣到極點。老實講,你唔俾人食外邊既野,提醒下好正常,唔洗喝狗咁喝既。加上,個小朋友咁細個,想食兩啖蛋糕,唔洗咁鬧呀。我地又唔係3個人黎點一個人野食。不過都唔係重點,重點係無可能指住個小朋友鬧囉。我地都即刻叫小朋友收起件小蛋糕啦。我唔知呢位女經理有無小朋友,將心比心,唔係咁樣侮辱客人掛。我越諗越嬲,最後影低左呢位經理。希望貴公司可以同呢位同事傾下。唔好咁樣鬧d小朋友,大人都覺得委屈啦,何況係小朋友。食餐飯,要受咁既氣,唔係呀嘛。希望你地會正視啦。呢件事真的太過份,如果唔係都唔會過左幾日都仲想俾差評。佢後尾係客人面前同其他同事傾示威,客人食完飯唔講再見。相比起佢指住小朋友黎閙,唉。。。真係未試過一餐咁差既飯。
2019-08-27