2023-07-17 700 瀏覽
〰️全港最難預約嘅港女High Tea Set,趁住生日做一日港女😆每個月1號朝早準時開始預售兩個月後的日子,必須早兩個月預約!果日同閨蜜黎chill咗成個下晝~〰️鹹食三文治🥪評分: 1/5質素普普通通,建議唔需要食哂🫣淺嘗一兩啖就好,當然係留肚食甜品~〰️🌟甜點架評分: 4/5每個月固定有主題,2月通常都係情人節所以好粉嫩色系🥰strawberry champagne cake印象最深刻,香濃草莓巧克力配上微微酒香。朋友喜歡甜啲,鐘意莓果醬Panna cotta多啲。〰️🌟甜點車評分: 4/5全場最矚目重點❗️甜品車❗️每一款都好好食,特別係草莓奶油拿破崙,完全唔油膩好鬆化🤤車厘黑森林蛋糕也好突出,外層用咗黑朱古力慕絲,朋友唔鍾意食朱古力都覺得好正👍🏻原來而家唔可以無限refill,有啲可惜🥲〰️〰️#fat_factor_香港 #fat_factor_尖沙咀#fat_factor_下午茶

鹹食三文治🥪
評分: 1/5

🌟甜點架
評分: 4/5

🌟甜點車
評分: 4/5
原來而家唔可以無限refill,有啲可惜🥲

#fat_factor_香港
#fat_factor_尖沙咀