2024-05-09 44 瀏覽
母親節就黎到啦,我要迎接我的第一個媽媽節啦,當然要好好慶祝!今次就買了個蛋糕食下開心下!Soulgood bakery有兩款母親節蛋糕都好靚,其中一款整到成紮花咁,非常吸睛!兩款蛋糕分別是士多啤梨味和紫薯味,而我就揀了紫薯味!Okinawa Sweet Potato Basque Brunt Cheesecake,這款蛋糕4”細細個非常適合小家庭食,上面有紫薯蓉和紫色花仔做襯托,入面是紫薯蓉的味道,整體不會好甜,好香紫薯味,很適合喜歡紫色和紫薯的我呢!他們還出了一個榴槤蛋糕都好吸,面層有榴槤肉架,下次要買一個試試!除了蛋糕,這裡還有曲奇、士多啤梨或者朱古力奶可以買到,奶仲用上薑餅人樽裝住,很可愛呢!
2024-04-28
外賣自取