2023-11-05 213 瀏覽
一講起刨冰一定諗起會Shari Shari🍧雖然每次去到都會有長長嘅人龍,不過都冇阻我地對Shari Shari嘅愛架🫶🏻🔸抹茶忌廉焦糖刨冰 $100刨冰size一如既往咁大,2個人share完全冇問題👍🏻冰嘅texture超級幼細綿密,完全係入口即溶嘅程度🤤成個刨冰都淋咗滿滿嘅抹茶醬🍵,所以食到底都唔會變咗冇味嘅水架🫢面頭有淋咗焦糖醬嘅cream,刨冰入面就收埋咗啲餅碎令到層次豐富咗味道都冇咁單調🤩食咗咁多次都keep到個水準👍🏻💯#FEVI_dessert#FEVI_尖沙咀📍 Shari Shari Kakigori House 氷屋 (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南83-85A號金德大廈地舖#hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #foodstagram #foodiegram #foodiepics #foodblogger #foodiehk #ufoodphoto #美食推薦 #吃貨 #吃貨人生 #尖沙咀美食 #尖沙咀甜品 #tsimshatsui #tst #dessert #japan #matcha #kakigori

🔸抹茶忌廉焦糖刨冰 $100
抹茶忌廉焦糖刨冰