餐廳以紅綠色背景為主調,🌿半開放式擺放設計,🪵天花用大量綠色植物作為裝飾,加上熱鬧的音樂,仿似身在東南亞,有一種東南亞度假感覺,好Relax~~餐牌選擇種類都好多,🌿由泰式沙律到越南小食、泰國蝦餅、冬陰功湯、生牛肉湯河、🥘泰式黃咖哩、菠蘿海鮮炒飯、芒果糯米飯等都有,💞仲有一款啱心水~🍤泰式蝦餅熱辣辣新鮮出爐,一份四件,🍤每件都好厚身,再配醬汁,好野味有🥘冬蔭功冬蔭功有大蝦同海鮮兩款選擇,揀了海鮮,有、口、魷魚等海鮮,辣度適合我口味,🙌🏻少辣而且夠足料~🪵炭燒豬頸肉外層燒到有炭香的豬頸肉,一上枱有陣陣炭香味,口感厚實、嫩滑彈牙,配上泰式酸辣醬,好滋味!!🥢泰式乾炒牛肉河粉牛肉夠入味,搭配椰菜花、西蘭花分、紅蘿蔔、小粟米同芥蘭,炒到入味,不錯!🍹Mango Mojito $88芒果配mojito,好有清新,在餐廳中感受到泰式風情~🍹Log chong $68泰式珍多冰用椰漿沖調,並會加入大量餡料:綠色粉條、大樹菠蘿、冰塊,口感清爽~

🍤泰式蝦餅

🥘冬蔭功

🪵炭燒豬頸肉

🥢泰式乾炒牛肉河粉

🍹Mango Mojito $88
芒果配mojito,好有清新,在餐廳中感受到泰式風情~

🍹Log chong $68
泰式珍多冰