‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.👽 食神大媽《尖沙咀|每月精選新菜式有驚喜》.😋 ᑎIᑕᗴ ᗪIᑎᑎᗴᖇ @ 🌟 Ruby Tuesday Bar and Grill《👽食神大媽食西餐》.😋 餐廳每個月都會有期間限定推出嘅新菜式,所以大媽基本上每個月都要起碼去一次試下!.🐟 ᘜᖇIᒪᒪᗴᗪ ᘜᖇOᑌᑭᗴᖇ ᗩᑎᗪ ᑭᖇᗩᗯᑎ HKD368新加入嘅主菜,用石斑魚好有質感,配上中蝦,美味薯蓉,絕對唔會因為食海鮮而唔夠飽,非常滿足。.🐔 TYᑭᕼOOᑎ ᑕᕼIᑕKᗴᑎ ᗪᖇᑌᗰᔕTIᑕK HKD52呢款雞搥調味用上名為”Typhoon Spicy Sauce”嘅新口味,令作為Buffalo Wings忠實粉絲嘅大媽都轉會 🤣🤣🤣 真係堅好味,超級惹味,但唔係齋靠TOBASCO嗰種辣。呀,總之好惹味啦!😬 辣呢家嘢同撞鬼一樣,一定要自己試先會明。🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤣🤣🤣.🍪 ᑕᕼOᑕOᒪᗩTᗴ ᑕᕼIᑭ ᑕOOKIᗴ HKD88至於呢個曲奇作為甜品,千祈唔好叫呢個呀 😥🤫🤧 乾到不得了,調味又唔好,唉。.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
👽 食神大媽《尖沙咀|每月精選新菜式有驚喜》