2020-06-15 149 瀏覽
今次已經係第二次嚟食Mamaday,超鐘意佢的裝潢、擺設、菜單!!絕對會令你會心微笑,設計用心!同閏蜜閃咗去食個快LUNCH,點了2個餐加小食,超滿足!先講講個南瓜湯,個碗寫住OH MY GOD,到底咗啲乜,好搞笑,講返個湯,西湯嚟講呢個真係高質,好好飲,明知勁肥都要飲到佢一滴不漏,太過份了! 虎蝦ha橄欖油蒜香辣扁意粉一上枱而聞到好香的香蒜味,小小辣勁惹味,意粉軟硬度啱啱好,虎蝦好大隻入哂味,連平時我唔愛蝦都覺得好正!仲有跟餐杯美式咖啡,杯面寫非常把鬼,但都唔把鬼架~ 幾好飲,喜歡咖啡的朋友不容錯過!必須一提的是這個洋蔥圈,好食程度真係爆哂燈,炸得啱啱好,一咬落去果種鬆脆好味,真係無得彈,須知道唔係間間餐廳都做到呢個水準,大家嚟Mamaday必點呀!最後要講就是雞翼,又入味又脆,雞肉出奇嫩滑~拿~外脆內軟就係呢種了!
絕對會令你會心微笑,設計用心!

同閏蜜閃咗去食個快LUNCH,點了2個餐加小食,超滿足!

虎蝦ha橄欖油蒜香辣扁意粉

2020-05-25