2023-05-04 252 瀏覽
☕️今次嘆下午茶搵到呢間食輕食既餐廳💕入到餐廳第一個感覺係簡單又型格💯除咗輕食之外😍最重點係佢地款式多多又好食嘅蛋糕呀🎂一試難忘呢🥳🥪SANDWICH 三文治 $78🌈呢份係又健康又豐富嘅三文治🥪你仲可以揀一份肉類加埋落去❤️今次我揀左「手絲鷄肉」🐔裡面仲有🈶️我喜歡嘅牛油果🥑青瓜🥒番茄🍅雜菜🥦🥬同埋惹味嘅沙律醬添😍拎上手好厚生又大份呀🥳欣賞佢地三文治每一個細節都可以由我地話事☺️包括埋麵包種類添❤️我哋揀埋呢個係酸種黑麥包就大🈵️足喇🥳🥳🥗SALAD 沙律 $88🌈輕食就梗係會食沙律🥗呢個沙律真係好大份呀😍有雜菜🥬有益嘅紅腰豆🫘牛油果🥑燈籠椒🫑青瓜🥒車厘茄🍅重點係佢地個醬汁❤️我哋揀左「柚子檸檬汁」超讚呀👍酱汁嘅質地係好厚身夠曬濃郁💕撈埋落啲沙律一齊食真係好夾呀😋🆕Japanese Fuji Apple & Earl Grey Layer Cake 日本富士蘋果伯爵茶蛋糕 $85🌈蘋果加伯爵茶嘅口味原來係唔錯嘅配搭播💯蛋糕上面滿佈片片清甜嘅日本富士蘋果💕裡面🈶️蘋果醋細緻嘅酸味😋層次豐富又清爽呀🥳▫️日本富士蘋果▫️雲呢拿忌康▫️伯爵茶煉奶忌康▫️日本富士蘋果及洛神花啫喱🆕Watermelon Mandar

🥪SANDWICH 三文治 $78

🥗SALAD 沙律 $88

日本富士蘋果伯爵茶蛋糕 $85

▫️日本富士蘋果
▫️雲呢拿忌康
▫️伯爵茶煉奶忌康
▫️日本富士蘋果及洛神花啫喱

🆕Watermelon Mandarin Orange Layer Cake
蜜柑西瓜蛋糕 $78

🌈好鍾意佢哋有西瓜嘅蛋糕🍰今次仲遇到佢地有新品😍梗係要試吓啦😋呢個充滿住唔同嘅新鮮生果🥳仲有時令嘅蜜柑🍊清清甜甜❤️層次感豐富👍正呀喂💯

▫️橙花水果凍
▫️蜜柑
▫️橙花水忌廉
▫️西瓜

☕️Latte

☕️Cappuccino

🌈兩杯咖啡都加左$5轉左用燕麥奶Coffce with Oat Milk😍味道又香又滑👍唔錯呢💯
  • 日本富士蘋果伯爵茶蛋糕
  • 三文治