2020-09-21 919 瀏覽
-🦄INFINITI C @infiniti__c-VEGAN KETO CHOCOLATE CAKE Hkd92Rating🌕🌕🌕🌕🌘-上一個POST介紹完呢間餐廳嘅輕食😏蒟蒻麵🥣未睇嘅快啲去返上一個POST睇吓啦🥳🥳🥳但來到INFINITI C又點可以唔食佢啲蛋糕呢🔥大家可以睇下圖二🥳啲蛋糕全部都好靚好吸引😱好多都係生酮同埋純素嘅好選擇😌而我今次食嘅就係呢款純素加生酮嘅朱古力蛋糕🍫🍰雖然你可能話92蚊食一件蛋糕真係好貴😌但因為佢整法太特別🤥而食過之後我覺得有驚喜嘅食一次半次都冇所謂啦🥳🥳我曾經問過店員純素加生酮蛋糕主要嘅材料有啲乜?🤔👇🏻👇🏻👇🏻佢就答我包括以下嘅材料👇🏻👇🏻👇🏻|杏仁粉|鷹嘴豆|亞麻籽|椰子CREAM等等👀我都係睇過下啲成份覺得Ok先食😂咁當然朱古力蛋糕會有可可啦😆大家都可以先了解佢嘅材料先睇下食唔食⚠️講返呢件蛋糕先🍰其實真係好有驚喜🤪我本身唔係特別鍾意食朱古力🍫但呢個我一食就愛上左💜朱古力味好濃好濃好濃😌好重要所以講三次 面頭嘅忌廉都好幼滑咁當然唔係平時嘅忌廉咁輕身啦🤔都係比較實在嘅忌廉 但咁樣反而入口更舒服蛋糕本體我就覺得同平時嘅蛋糕冇分別😆👍🏻真係99.9%
🦄INFINITI C @infiniti__c
Rating🌕🌕🌕🌕🌘