2021-04-17 197 瀏覽
今次突登為朋友慶祝生日而Booking 呢個安排好失敗知道呢間店都比較熱門 早一星期 星期日已Booking 點知 去到表示無book到 原因係原來我whatsapp 講想booking 係唔=會幫你book覺得book唔到唔緊要 但問題係去到竟然將個責任推返比我 我承認自己衰無double confirm, 以為講左就有位, 但去到職員竟然話 你問左特別野 所以以為你係問野 我問職員但我呢到打到明想booking, 職員先答話DM同資訊太多 無覆你有冇位就唔算book左 要有通知你有位先算我會建議你一開始應人就要講明你哋嘅做法 如果唔係你應完我 原來你應我果下無同我講無位 原來唔當我booking 咁我想知到底我早一星期book你係咪都係full到無哂位 定係你自己miss左我又唔認依家太full真係安排唔到 一係下次嚟做返9折比我 第一次係為朋友慶祝生日 你都咁樣 真係唔知下次要點嚟食 建議其他人要去食 得到佢地Confirm先好去
今次突登為朋友慶祝生日而Booking 呢個安排好失敗

知道呢間店都比較熱門 早一星期 星期日已Booking